MusicalAnders stopt

Lieve fans en belangstellenden, Na jaren vol zangplezier moeten we jullie helaas mededelen dat MusicalAnders stopt. Door omstandigheden die voornamelijk te wijten zijn aan corona, lukt het ons niet meer om onze ambities waar te kunnen maken. We hebben daarom tot onze grote spijt moeten besluiten de vereniging op te heffen. We kijken terug op een geweldige 11 jaar vol spetterende optredens en gezellige repetities. We hebben enorm genoten van het zingen met elkaar, maar gaan nu onze eigen weg. Wie weet zien we jullie elders in de zangwereld nog eens! Een afscheidsgroet,MusicalAnders

Lees verder

Open Repetitie, The Sound of MusicalAnders

We zijn nu echt weer van start gegaan, en zijn op zoek naar nieuwe mensen! Daarom hebben we op zondag 24 april een open repetitie, onder leiding van Nelleke Diepeveen en met Cas Straatman op de piano. Maar ook als je gewoon wilt komen kijken ben je uiteraard van harte welkom, wij hebben er erg veel zin in om weer voor een publiek te mogen gaan zingen! We beginnen om 16:15 in de Helperkerk. We zullen nummers in verschillende stadia van repeteren brengen. De toegang is gratis.

Lees verder

Zomerrepetities

Wat hebben we het samen zingen gemist het afgelopen jaar! Zo op het eind van ons zangjaar is er eindelijk iets meer mogelijk en we hebben heel erg veel zin om weer te beginnen. Daarom hebben we besloten om extra zomerrepetities in te lassen (zie agenda voor deze data). Vanwege de coronamaatregelen gaan we zingen in een mooie ruime zaal bij MuziekOrganisatie Noord in Groningen. Ook is het voor geïnteresseerden weer mogelijk om op afspraak een kijkje bij ons te komen nemen en mee te zingen. Dit kan door contact op te nemen via info@musicalanders. We hopen snel weer op…

Lees verder

Corona Update & Nieuwe mensen gezocht

Ook bij ons zijn vanwege Corona repetities en optredens helaas niet doorgegaan. Maar na maanden stilgezeten en gezwegen mogen we eindelijk weer van ons laten horen! Vanwege de 1.5 meter Corona maatregelen repeteren we voorlopig in de zaal van de Helperkerk. Op 25 Augustus is het eindelijk weer zo ver! We zijn nog steeds op zoek naar nieuwe mensen, dus mocht je geïnteresseerd zijn om een keertje te komen kijken neem dan contact op via info@musicalanders.nl.

Lees verder

Open Repetitie

Dinsdagavond 7 april ben je van harte welkom om vrijblijvend te komen kijken en misschien al wat mee te zingen. Onze repetitie is van 19.30 tot 21.30 en vindt plaats aan de Hereweg 142 te Groningen (ingang achterom). Duik snel met ons diep in de zee en meld je uiterlijk 5 april aan via info@musicalanders.nl. Tot 7 april!     MusicalAnders houdt een open repetitie! Voel jij je soms Wicked? Zing je vol overgave mee met Frozen? Of ben je meer van klassiekers zoals The Sound of Music of The Phantom? Samen zingen is leuker dan alleen! Dus kom eens avondje meezingen bij MusicalAnders! Wij zijn een gemengd koor met…

Lees verder

Een nieuw decennium, nieuwe start!

Op vrijdag 22 november 2019 hadden we nog een mooi (besloten) optreden voor de Vrouwen van Nu te Vries ter ere van hun 90 jarig bestaan. Wat een dankbaar publiek! Tijdens de laatste repetitie van 2019 hebben we een nieuwe dirigente gekozen, Nelleke Diepeveen. Zij zal vanaf nu onze repetities leiden! Ze is sinds 2016 lid van ons koor en was de laatste jaren erg actief in de regie- en de muziekcommissie. We hebben veel zin om onder haar begeleiding te gaan zingen.   Op 14 januari hadden we nog een mooi optreden in het UMCG om 2020 goed in te…

Lees verder

Nieuwe dirigent

In juli sloten we ons seizoen af na een mooi optreden samen met Vocal Group Flair. 27 augustus zijn we weer begonnen met repeteren, onder leiding van onze nieuwe dirigent. Cas blijft betrokken bij MA als concert pianist. En we kunnen nog wel wat versterking gebruiken, vooral mannen zijn erg welkom. Wil jij in de spotlight of toch liever rustig op de achterste rij? Kom dan een keer met ons mee repeteren. Stuur een mail naar info@musicalanders.nl. 

Lees verder

Optreden UMCG & Anders met Flair

Op dinsdag 14 mei traden we weer op in het UMCG. Altijd leuk om te doen! We konden ons nieuwe repertoire ten gehore brengen en onze vrolijke nieuwe MusicalAnders shirts showen. En omdat we helemaal compleet waren was het ook tijd voor een fotoshoot! In voorbereiding op deze voorstelling hadden we de zondag ervoor repetitiemiddag. We kregen erg waardevolle aanwijzingen van Lies Akkerman.  Zondag 23 juni staan we weer op de planken, samen met Vocal group Flair. Wij hebben er weer zin in!

Lees verder

Korenfestival Oosterstörm & Friends 2018

Het korenfestival Oosterstörm & Friends was een groot succes! MA mocht haar kunsten vertonen op het grootste podium tot nu toe, in het Martiniplaza! Voor maar liefst 1000 man publiek. Het was een feestje om aan mee te mogen doen, en wat leuk om tussen al die verschillende koren te staan.

Lees verder

2018 begint goed

Op zaterdag 3 februari hadden we een heerlijk “Dynamisch Dubbelconcert” met Zingen&Zo in de Helperkerk. We hebben genoten! De dinsdag erna deden we het concert nog eens dunnetjes over. Cas werd namelijk 50 jaar en dit hebben we mogen vieren met een klein optreden voor familie.

Lees verder